☰  MENU

Installatie & Bouw

Magazine Installatie & Bouw mei 2015
“Duurzame energie voor 100Hoog” (pag. 24 t/m 25)

In het centrum van Rotterdam tussen de Boompjes en de Blaak wordt een stijlvol gebouw 100Hoog van letterlijk honderd meter hoog gerealiseerd dat een waardevolle aanvulling op de Rotterdamse skyline en de dynamiek van de stad betekent. Lees hieronder verder >>>

Nieuw duurzaamheidsconcept DRIES

Roy Vuulink heeft in de functie van Manager Ontwikkeling Eteck het duurzame warmte/koude energiesysteem in het project 100Hoog voor Eteck ontwikkeld en gecontracteerd. Dit proces is gestart in juni 2010 waarbij de acquisitie en ontwikkeling was gebaseerd op een integraal duurzaam concept van Share Energy. In samenwerking met gerenommeerde marktpartijen, zoals Honeywell en WTH vloerverwarming, is dit verder doorontwikkeld. Onlangs heeft het concept de naam DRIES (Domestic Renewable Integrated Energy Solution) gekregen en is het aantal betrokken marktpartijen in het DRIES-concept gegroeid. Een DRIES-totaalconcept, van bron tot en met afgifte, inclusief eventueel gewenste financiering en exploitatie behoort nu tot de mogelijkheden. Zowel de eindgebruiker als de exploitant staan centraal in het DRIES-concept, waarbij de integrale benadering de sleutel is voor een hoge mate van klanttevredenheid en een beheersbare en rendabele exploitatie. Lees verder voor het complete artikel > > >

1505installatiebouw

Magazine Installatie & Bouw mei 2015

 

 

 

Voor het DRIES-artikel klik je op de afbeelding en/of direct hieronder:

 

← Prev in de media ItemNieuwsbrief 12-2016 – Heko vastgoed

Next in de media Item →Honeywell Regelvisie