☰  MENU

Nieuwsbrief 12-2016 – Heko vastgoed

DRIES staat voor domestic, renewable, integrated energy solution; een totaalconcept van energiebron tot energie-afgifte, waarbij zelfs financiering en exploitatie inbegrepen kunnen worden. Heko regelt graag deze energiezuinige, duurzame vorm van gezamenlijke energie-inkoop voor uw corporatie of bedrijf. Lees hieronder verder >>>

2016 – DRIES, nieuw duurzaamheidsconcept

 

Hoe werkt ‘t?
DRIES wekt warmte en koude op met duurzame warmtepomptechnologie en slaat deze op via warmte- en koude-opslag (WKO). Het systeem is inzetbaar om bijvoorbeeld een appartementencomplex of een groep woningen te voorzien van warm water én van verwarming of verkoeling, afgestemd op de individuele wensen van de bewoners. DRIES levert vervolgens de duurzaam opgewekte warmte via een afleverset aan de individuele vloerverwarming van een woning. Het vloerverwarmingssysteem functioneert desgewenst bij koude-afgifte als ‘vloerverkoeling’. Daarnaast levert de afleverset ook rechtstreeks warm water aan de waterleidingen in de woning.

Profijt voor alle betrokkenen!
Bewoners stoken zelf geen gas meer en besparen dus aanzienlijk op de uitstoot van schadelijke broeikasgassen, waardoor ze bijdragen aan een beter leefklimaat, nu en in de toekomst. Daarnaast resulteert de gehanteerde, integrale en op exploitatie gebaseerde werkwijze in een laagste ‘total cost of ownership’, met het hoogste comfortniveau, waarvan dus zowel de energieleverancier/exploitant, als de bewoner profiteert. Bij een Nul Op de Meter (NOM) woning is DRIES de ideale partner om mee te denken bij de totstandkoming van de meest duurzame en kostenefficiënte oplossing!

 

 

 

 

Next in de media Item →Installatie & Bouw