☰  MENU

over ons

over ons

Welkom op deze website van Share-Energy. Als directeur/eigenaar van Share-Energie bv deelt Roy Vuulink onze visie over duurzaam. Graag worden wij gezien als een ondernemend verlengstuk van uw organisatie. Wij staan achter hetgeen er vanuit onze betrokkenheid opgeleverd wordt. En om hier kracht bij te zetten, kan Share-Energy ook mee investeren of projecten/activiteiten volledig overnemen. Share-Energy realiseert zelf ook totaaloplossingen zoals DRIES ter bevordering van de duurzaamheid. Deze lijn wordt doorgetrokken naar WarmGedeeld door met dit energiebedrijf de focus op de afnemers een slimme dienstverlening naar de exploitatiefase aan te bieden.

 

Roy Vuulink

 

Roy Vuulink’s Share-Energy

Gedreven, pragmatisch en doelgericht wordt de expertise ingezet om duurzaamheid verantwoord en betaalbaar mogelijk te maken voor de projectmatige nieuwbouw, renovatie en bestaande energiesystemen.

Duurzame warmte en koude, WKO, Warmtepompen, zonne-energie, verwarming en koeling, meetinrichtingen en regelingen zijn toegepaste instrumenten hiervan.

Een integrale en exploitatie georiënteerde benadering is de sleutel voor rendabele exploitaties en klanttevredenheid. Opdrachtgevers/partners zijn woningcorporaties, (lokale)energiebedrijven, gemeentes en vastgoedbeleggers/ontwikkelaars/aannemers die een stapje verder willen kijken dan het moment van oplevering (MVO).

 

De speerpunten van onze specialiteit > > >

1. Beoordeling; Inventarisatie wensen en verwachtingen. Vaststelling van het best passende concept bij project en organisatie plus de juridische/financiële onderbouwing.

2. Ontwikkeling; Best passende concept ontwikkelen en vastleggen in een PvE. Tevens juridisch/organisatorische, financiële en communicatieve ontwikkeling.

3. Realisatie; Directievoering/projectmanagement PvE-realisatie. Randvoorwaarden, vergunningen en de processtappen realiseren in overleg met betrokken partijen/instanties.

4. Exploitatie; Directievoering/exploitatiemanagement, opzet en inrichting ESCO/energie entiteit met alle processen, juridische en informatieve (verbruikers)stukken.

 

Outsourcing van activiteit of processen. Collectieven (VvE, bellegger/verhuurder) ontzorgen aangaande controle levering en/of tarieven. Bij technische of communicatieve problemen werken wij als troubleshooter of mediator.

Referenties, ervaringen en ons netwerk delen wij graag met u!

Let’s Share-Energy!

DRIES

duurzame energie realisatie

www.DRIESbv.nl

Share-Energy bv
Zilverschoon 30
6922 GV Duiven
+31 (0)85 3036381
info@Share-Energy.nl

DRIES

duurzame energie realisatie

www.DRIESbv.nl

Share-Energy bv
Zilverschoon 30
6922 GV Duiven
+31 (0)85 3036381
info@Share-Energy.nl