☰  MENU

Honeywell Regelvisie

Magazine Regelvisie mei 2014

“DRIES als duurzame totaaloplossing”

Een energievoorziening die op duurzame wijze optimaal comfort biedt tegen minder
kosten dan een traditioneel systeem, voor extra EPC-punten zorgt en tegelijkertijd ook
nog eens de belangen van bewoners behartigt. Het is mogelijk met DRIES: de ‘Domestic
Renewable Integrated Energy Solution’. Lees hieronder verder >>>

Vanaf de bron tot aan de bewoner

DRIES als duurzame totaaloplossing

Een energievoorziening die op duurzame wijze optimaal comfort biedt tegen minder kosten dan een traditioneel systeem, voor extra EPC-punten zorgt en tegelijkertijd ook nog eens de belangen van bewoners behartigt. Het is mogelijk met DRIES: de ‘Domestic Renewable Integrated Energy Solution’. Deze integraal benaderde comfortoplossing vormt de sleutel tot een hoge mate van klanttevredenheid en een beheersbare en rendabele exploitatie. Een uniek concept op de markt dat een optimale oplossing vormt voor projecten met een hoge bebouwingsdichtheid en vele voordelen biedt voor alle betrokken partijen. Van eigenaar tot exploitant, van eindgebruiker tot energiebedrijf. Het veelbelovende comfortconcept werd ontwikkeld door Share Energy in samenwerking met innovatieve bedrijven als Honeywell en WTH vloerverwarming. Honeywell-partner Gemini Engineering uit Aalsmeer verzorgt de regeltechniek van DRIES. Een interessante investering voor organisaties die een bewuste keuze maken voor duurzaamheid. Lees het vervolg van het artikel online > > >

 

1405regelvisiehoneywell

Magazine Regelvisie mei 2014

 

Voor het DRIES-artikel klik je op de afbeelding en/of direct hieronder:

 

 

Voor het complete magazine klik je hier:

 

 

← Prev in de media ItemInstallatie & Bouw