☰  MENU

Warm Heren Van Breda

Project Warm Heren Van Breda is ontwikkelt door Share Energy en gerealiseerd door Amvest. De woningen zijn aangesloten op het duurzame energiesysteem van Warm Heren Van Breda, dit energiesysteem zorgt voor onbeperkt warm tapwater. Bewoners kunnen de woningen comfortabel verwarmen wanneer het kouder is en in de warme zomermaanden verfrissen.

Duurzaam energiesysteem

De woningen zijn aangesloten op het duurzame energiesysteem van Warm Heren van Breda. Bewoners kunnen de woning comfortabel verwarmen wanneer het kouder is. En in de warme zomermaanden kan men de woning heerlijk verkoelen. Ook zorgt het eigen energiesysteem ervoor dat de gebruikers onbeperkt warm tapwater heeft.

 

 

 

Voor meer informatie bezoek de website: www.warmherenvanbreda.nl.

← Prev projecten ItemProjecten historie

Next projecten Item →Warm Hartje Eindhoven