☰  MENU

Projecten historie

Aan het begin van de 21e eeuw heeft Roy Vuulink binnen de Nuon organisatie een eigen duurzaam energiebedrijf opgericht. Dit bedrijf werkte als een autonome afdeling binnen de Nuon-organisatie waarbij hij sturing en leiding gaf aan het team van ontwikkelaars. Roy Vuulink heeft met zijn team voor de Nuon organisatie een duurzaam energieconcept ontwikkeld. Hiermee is de technische basis voor de latere projecten onder de noemer Share-Energy gelegd. Lees meer >>>

Alle afbeeldingen verwijzen naar de Nuon-periode en zijn een greep uit gerealiseerde projecten welke tijdens de loopbaan van Roy Vuulink binnen de Nuon-organisatie onder zijn verantwoordelijkheid zijn ontwikkeld/gecontracteerd, gerealiseerd en geëxploiteerd. De relevantie naar het heden is dat de huidige expertise mede is gebaseerd op praktijkervaring en het voortschrijdend inzicht met de ontwikkeling t/m exploitatie (en alle bijbehorende facetten) van ruim 4000 woningequivalenten in portefeuille in verschillende fasen (van acquisitie/contracteren t/m exploiteren).

 

Next projecten Item →Warm Heren Van Breda