☰  MENU

Warm Hartje Eindhoven

Project Warm Hartje Eindhoven is ontwikkelt door Share Energy en gerealiseerd door Amvest. De woningen zijn aangesloten op het duurzame energiesysteem van Warm Hartje Eindhoven. Bewoners kunnen de woningen comfortabel verwarmen wanneer het kouder is. En in de warme zomermaanden kan men de woning heerlijk verkoelen. Ook zorgt ons energiesysteem ervoor dat de afnemer onbeperkt warm tapwater heeft.

Milieuvriendelijk

Ons energiesysteem is heel milieuvriendelijk. De bewoners verstoken zelf geen gas en besparen jaarlijks aanzienlijk op de uitstoot van schadelijke broeikasgassen. Op deze manier leveren alle afnemers een bijdrage aan een beter leefklimaat voor zichzelf, elkaar en toekomstige generaties.

 

Afleverset

Wij leveren de warmte of koude via de afleverset aan uw vloerverwarming. Deze werkt als vloerverkoeling wanneer wij koude leveren. De afleverset van Warm Hartje Eindhoven bereidt tevens de warme water en levert dit aan de warm waterleidingen van uw woning.

Voor meer informatie bezoek de website: www.warmhartjeeindhoven.nl

← Prev projecten ItemWarm Heren Van Breda

Next projecten Item →Warm Lugano Hoofddorp